Mama Mia II

Ivana Nanut,hrvatska voditeljica je u svojoj emisiji u Londonu ugostila Christine Baranski, Stellanom Skarsgardom i Pierce Brosnana

Intervju, glumce koji su joj po početku emisije uputili mnoge čestitke za naše vatrene i komentirali kako je Hrvatska rastužila mnoge Engleze. Brosnan čak izjavljuje ”I love you Croatia” (volim te Hrvatska). Ovaj trio je radio na filmu koji je sniman na hrvatskom otoku Visu. Otok Vis je bez sumnje jedan od najljepših otoka u Hrvatskoj i on će upravo zbog filma Mama Mia II postati poznat svijetu u svoj svojoj ljepoti i raskoši, iako je otok Vis u filmu predstavljao Grčku.Prvi dio s istom glumačkom postavom je snimljen prije 10 godina sa zaradom od 600 milijuna dolara.

Image result for Mama Mia IIGlumica Christine Baranski je izjavila kako nije željela da se snimanje ikada završi. Bilo mi je predivno, sva ta netaknuta priroda, kao da smo se vratili u prošlost. Kao da sam u bajci.

Pierce Brosnan osim lijepih uspomena i momenata ponio je sa sobom i mnogo ctreža koje je sam nacrtao, među kojima je i kuća u kojoj su boravili on i njegova supruga.

Stellan je morao da ponese i po neki recept kući jer veoma uživa u kuhanju kako izjavljuje. Zanimljiva mu je jer je kombinacija mediteranske kuhinje i austrougarske.

Pierce Brosnan kao pravi Irac, voli pjesmu igru, muziku, piće. Obožavam da pjevam, pjevam pod tušem, u automobilu morskim galebovima svakome tko sluša kaže Brosnan.

Dok sa druge strane Stellan baš i ne voli pjevanje, bar što se Abinih pjesama tiče.Toliko sam se namučio na njima da su mi se više tako reći smučile. Nemam ništa protiv Abbe i njihovih pjesama ali ne voli one što sam morao da obrađujem i da se mučim sa njima.

Hrvatska premijera filma Mama Mia bit će u subotu pod zvjezdanim nebom u pulskoj Areni kada će u lipu našu doći i redatelji kao i glumci iz ovoga mjuzikla.